Garages in Grootegast

Garages in Grootegast

RD-techniek is een autogarage in Grootegast. Vanaf dag 1 is de insteek geweest om op dealerniveau jong gebruikte auto’s te onderhouden, diagnosticeren op complexe storingen en verkopen. Wij zorgen en ontzorgen u graag van alle autozaken. Autobedrijf van Duinen en Visser in Grootegast is ook een garage in Grootegast. Samen met onder andere Autobedrijf van Duinen en Visser in Grootegast bedienen wij veel klanten in en rondom Grootegast. Net zoals autobedrijf van Duinen en Visser in Grootegast verzorgen wij bij RD-techniek complexe zaken rondom uw auto. We zijn gespecialiseerd in VAG-techniek en staan klaar om je professioneel te helpen. Wij monteren achteraf originele onderdelen in en geven je eerlijk advies.

Autogarage in Grootegast 

RD-techniek is een garage is de omgeving van Grootegast. Mocht je auto toe zijn aan een APK-keuring, onderhoudsbeurt of reparatie? Maak dan een afspraak bij ons. Een professionele autogarage in Grootegast. Net zoals onze collega van het Autobedrijf van Duinen en Visser in Grootegast helpen wij je graag. Ben je dus op zoek naar een autogarage in Grootegast? Kies dan voor RD-techniek. We staan klaar om je te helpen! Professioneel en eerlijk advies gegarandeerd.

Auto kopen Grootegast

Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment jonge occasions in ons assortiment. Net zoals Autobedrijf van Duinen en Visser hebben ook wij veel auto’s staan. Wil je een auto kopen in Grootegast? Kom dan eens langs. Want ook als je auto er niet bij staat, zoeken wij graag met je mee naar het kopen van de juiste auto. Wil je dus in de buurt van Grootegast, Marum, of Leek een auto kopen? Kom dan naar RD-techniek. Wij staan bekend om eerlijk en professioneel advies. Een langdurige klantrelatie vinden wij dan ook ontzettend belangrijk.