Leasemogelijkheden bij RD-techniek

Zoals je misschien al wel weet kan je jouw auto al een tijdje zakelijk bij ons leasen. Vanaf nu is er bij ons ook de mogelijkheid tot private lease en full operational lease op onze - jong gebruikte - occasions. Dit kan alleen indien het een btw-voertuig betreft. Wat de verschillen zijn? Lees hieronder meer of neem eens contact op voor de mogelijkheden. We helpen je graag.

Wat is financial lease?

Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van jouw auto. Je koopt een bedrijfsauto en je kunt het voor een bepaalde periode gebruiken – elke maand betaal je hiervoor een leasebedrag aan de leasemaatschappij. Je kan jouw auto volledig fiscaal aftrekken elke maand, juist hierom kiezen veel ondernemers voor financial lease. Heb je een auto op het oog? Bereken hier zelf hoeveel je elke maand kwijt bent aan jouw leaseauto. Of ben je misschien op zoek naar een geschikte auto? Ook hier helpen we je graag bij.

Wat is private / operational lease?

Deze leasevorm is te vergelijken met huur: het bedrijfsmiddel blijft eigendom van de leasemaatschappij. Elke maand betaal je voor het gebruik van de leaseauto. Eigenlijk is het een soort huurovereenkomst. Aan het einde van je leasecontract kan je bepalen of je de auto teruggeeft of koopt van de leasemaatschappij. Bij deze vorm van leasen zijn kosten zoals onderhoud en wegenbelasting bij de periode inbegrepen. Je huurt jouw auto dus voor een all inclusief prijs. Heb je bij ons een auto gezien die bij je past? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Meer weten over de leasemogelijkheden bij RD-techniek?

Wij staan voor je klaar om je te adviseren over de mogelijkheden. Samen bekijken we jouw situatie en kijken we welke optie het beste bij je past.

RD-Techniek_blokken-1-4
RD-Techniek_blokken-1-2
RD-Techniek_blokken-1-41