Aankoopbegeleiding (zoekopdracht)

Bent u op zoek naar uw droomauto, maar staat deze niet tussen ons aanbod? Wij helpen u met het zoeken naar de auto die u graag wilt hebben.

Als u een specifiek merk of model auto in uw hoofd heeft, dan is er een kans dat wij deze niet in onze voorraad hebben. Gelukkig zijn er veel gebruikte auto’s op de markt en bevindt uw droomauto zich ergens in Nederland. Wij helpen u graag met het zoeken naar deze auto. Plaats daarom een zoekopdracht bij RD-Techniek.

Wij vinden de juiste auto voor u!

Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij een kwalitatief goede auto voor u vinden. Bij de zoektocht houden wij u als klant in onze gedachten, u wilt namelijk jarenlang met een auto doen. Daarom denken wij aan de lange termijn en hopen dat de auto bij ons in onderhoud komt zodat u altijd met een glimlach rondrijdt.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Als u op zoek bent naar een andere auto, dan nodigen wij u graag uit voor een kopje koffie of thee. Tijdens een gesprek maken wij aan de hand van uw wensen een lijst met eisen. Zo komen wij altijd terug met de auto die bij u past. Heeft u een auto welke u in wilt ruilen? Wij geven u natuurlijk een nette prijs voor uw inruilauto.

Heeft u uw droomauto al gevonden?

Bent u al een mooie auto tegengekomen? De kans is groot dat wij deze ook kunnen leveren. Uiteraard controleren we eerst of het een goede en betrouwbare auto betreft.

Meer informatie of een afspraak maken? Neem contact met ons op of kom langs.

RD-Techniek_blokken-1-4
RD-Techniek_blokken-1-2
RD-Techniek_blokken-1-41