Over ons

Ruim 25 jaar ervaring!

Na ruim 12.5 jaar bij een dealerbedrijf zowel monteur als verkoper te zijn geweest, heeft Raymon Diepstra de stap gezet naar een eigen autobedrijf.

De insteek is vanaf dag 1 geweest om op dealerniveau jong gebruikte auto’s te onderhouden, diagnosticeren op complexe storingen en verkopen. Daarnaast bouwen wij accessoires in.

De passie voor het vak en de puntjes op de i willen zetten, net dat kleine beetje extra aandacht voor de auto en klachtomschrijving, werd en wordt toch nog door velen gewaardeerd. Na 10 jaren kleinschaliger behuisd te zijn geweest, deed zich in 2017 de mogelijkheid voor om het bedrijf te vestigen op een nieuwe locatie op het industrieterrein.

RD-Techniek is uitgegroeid tot een modern toekomstgericht garagebedrijf dat is gevestigd aan de Legolaan 11 te Grootegast. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. U kunt bij ons naast verkoop van nieuw en jong gebruikte auto's, terecht voor een totaalpakket aan onderhoud en reparaties, apk-keuringen, aircoservice, onderdelen, naderhand inbouw van accessoires, revisie en pechhulp. Dit alles tegen marktconforme prijzen en met originele onderdelen.

Wij streven naar een goede prijs-kwaliteitverhouding en een prettige relatie met u als klant. Waarbij de klant een uitstekende service van ons mag verwachten en wij graag uw mobiliteit verzorgen en ontzorgen.

Mogen wij u binnenkort verwelkomen? Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat voor uw voertuig wensen en/of onderhoud.

RD-Techniek_blokken-1-53
RD-Techniek_blokken-1-22