Achteraf monteren fabrieksopties/accessoires

Bij RD-techniek Automotive zijn we gespecialiseerd in het achteraf monteren van originele fabrieksopties / accessoires voor Audi, Volkswagen, Seat en Skoda. Het inbouwen van achteraf auto-onderdelen kan verschillende redenen hebben. Misschien wil je je huidige of zojuist aangeschafte auto upgraden met nieuwe technologie of functionaliteit, zoals een navigatiesysteem, achteruitrijcamera, parkeersensoren, trekhaak, of een cruisecontrol in plaats van een speed limiter.

Onze ruime werkplaats is voorzien van diverse diagnose-apparatuur op dealer niveau. Wij kunnen dan ook uw naderhand ingebouwde originele accessoires via ODIS online coderen via een zogenaamde SVM codering. Met meer dan 14 jaar ervaring in de meeste modellen van de VAG-groep, weten we aan de hand van uw identificatienummer vrijwel elk detail van elk model. We zijn in staat om bijna alle fabrieksopties achteraf te monteren in uw auto, mits uw voertuig en regelapparaten hiervoor geschikt zijn. Wij werken uitsluitend met originele VAG-onderdelen en hebben ervaren en gespecialiseerde monteurs in dienst die uw auto met de nieuwste technieken en apparatuur onderhouden en repareren. Wij zijn ook inbouwstation voor onder andere: www.autopar.nl.

Naast regulier onderhoud en reparaties bieden wij ook een carserviceplan, mobiliteitsgarantie & diverse upgrades en personalisatiemogelijkheden voor uw VAG-auto. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan originele en aftermarket-onderdelen om uw auto te personaliseren en te verbeteren. Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden en zorgen ervoor dat uw auto er nieuw uitziet. Kies voor de VAG Specialist in Groningen en ervaar de hoogste service en kwaliteit die u verdient. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het verschil!

Bij RD-techniek gaat persoonlijke service gepaard met deskundig advies over de beste onderhouds- en reparatie-opties voor uw VAG-auto. Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een hoogwaardige service. Wij ontzorgen en verzorgen graag uw mobiliteit.

RD-Techniek_blokken-1-27
RD-Techniek_blokken-1-35
RD-Techniek_blokken-1-32