Inbouw accessoires

RD-Techniek is inbouwspecialist! Dit houdt in dat u bij ons terecht kunt voor het inbouwen van accessoires als cruise control, achteruitrijcamera, parkeersensoren en veel meer. Wij beschikken over een ruim assortiment aan elektronische producten. Zoekt u een accessoire? Grote kans dat wij deze hebben en kunnen monteren voor u.

De specialisten van RD-Techniek volgen de laatste ontwikkelingen in de Automotivebranche waardoor zij elk type accessoire vakkundig kunnen inbouwen. Dit doen zij in onze professionele werkplaats waar zij de nieuwste apparatuur tot hun beschikking hebben. Wij zorgen ervoor dat u met een lach onze werkplaats uitrijdt!

Cruise control

Een lange autorit kan vermoeiend zijn. U heeft uw benen continu in één houding en uw concentratie gaat veelal naar de wisselende snelheden. Als u veel rijdt dan is een cruise control de oplossing! De cruise control controleert de snelheid van uw auto. Als u op de ideale snelheid zit dan schakelt u deze regelaar in waarna uw auto deze snelheid aanhoudt. Bij RD-Techniek monteren wij de elektronische snelheidsregelaar vakkundig in uw auto, camper of bestelbus.

Achteruitrijcamera

Het parkeren van een auto is niet altijd even gemakkelijk. Al helemaal wanneer u niet goed zicht heeft op wat er zich achter uw auto bevindt. Een achteruitrijcamera biedt de oplossing! Met deze camera heeft u goed zicht op wat er rondom uw auto gebeurt. Zo kunt u gemakkelijk uw auto parkeren of een aanhanger koppelen.

Parkeersensoren

Bij RD-Techniek hebben wij een ruim aanbod parkeersensoren. Deze sensoren kunnen wij voor vrijwel alle auto’s inbouwen. Via een akoestisch en/of optische waarschuwing wordt u geïnformeerd over de afstand tot een object, waardoor parkeren zeer eenvoudig wordt en schade voorkomen wordt.Meer weten over de accessoires welke wij kunnen aanbieden? Neem contact met ons op.

Trekhaken

Bij RD-Techniek brengen wij u deze zomer naar de mooiste fietsroutes! Op basis van uw auto en wensen selecteren en monteren wij de juiste trekhaak voor u. U kunt kiezen uit verschillende merken en types trekhaken: een vaste trekhaak, een afneembare trekhaak of wegdraaibare trekhaak. Weten welke trekhaak bij uw wensen en auto past? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Meer weten over de accessoires welke wij kunnen aanbieden? Neem contact met ons op.

RD-Techniek_blokken-1-8
RD-Techniek_blokken-1-9
RD-Techniek_blokken-1-46