Mobiliteitsgarantie

Gratis pechhulp bij onderhoud of aanschaf occasion

U bent onderweg met uw auto en opeens gaat er een lampje branden. Helaas moet u stoppen langs de kant van de weg. Heel vervelend, zeker wanneer u tijdig op uw bestemming moet zijn. Dit kan helaas iedereen overkomen, pech onderweg. Daarom biedt RD-Techniek mobiliteitsgarantie tegen een betaling van € 49,95 per jaar aan bij het uitvoeren van groot onderhoud. Schaft u een occasion aan boven de € 10.000,-? Dan krijgt u de mobiliteitsgarantie gratis.

RD techniek UNIKO mobiliteitspas

Groot onderhoud

Door uw auto goed en met regelmaat te onderhouden verkleint u het risico op pech onderweg. Dat niet alleen, u voorkomt ook dure reparatiekosten. Bij RD-Techniek geloven wij in de kwaliteit van het onderhoud dat wij afleveren, daarom krijg u bij een grote onderhoudsbeurt en voortgeschreven onderhoud een mobiliteitspas tegen een betaling van € 49,95. Met deze pas heeft u recht op hulp binnen Nederland bij autopech onderweg.

Voert u onderhoud uit bij RD-Techniek, dan kunt u een jaar lang zorgeloos rijden. Als u na een jaar weer groot onderhoud doet bij ons, dan kunt u wederom voor € 49,95 de mobiliteitsgarantie verlengen. Ga zeker en vertrouwd op weg met de mobiliteitsgarantie van RD-Techniek.

Occasions

Heeft u uw droomauto gezien bij ons, omdat wij onze occasions uitmuntend afleveren krijgt u bij aanschaf van een auto boven de € 10.000,- een gratis mobiliteitspas.

Pechhulp alarmcentrale

Als u autopech heeft binnen een straal van 20 kilometer en wij zijn geopend, dan kunt u contact opnemen via  085-0160780.

Bent u wat verder of zit u buiten de openingstijden, dan kunt u contact opnemen met de pechhulpservice alarmcentrale. De pechhulp alarmcentrale helpt u snel weer op weg door het vinden van een passende oplossing. Dit kan bestaan uit technisch advies en wanneer dit niet voldoende is, komt de pechhulp naar u toe. Bij pech, in binnen- en buitenland, staan wij 24/7 voor u klaar. Tegen een meerprijs heeft u ook pechhulp binnen Europa.

Wat te doen bij autopech?

Zorg ervoor dat u de auto zo ver mogelijk rechts aan de kant van de weg zet, mocht het mogelijk zijn zet de auto in de berm. Doe vervolgens de alarmlichten aan en draai de wielen van de auto naar rechts. Trek een veiligheidshesje aan, gebruik de gevarendriehoek en blijf nooit in de auto zitten, zorg er tevens voor dat u aan de rechterkant van de auto uitstapt. Gebruik uw gevarendriehoek en zorg ervoor dat u de juiste locatie doorgeeft aan de alarmcentrale. De pechhulp alarmcentrale is bereikbaar op 088-8778087.

 

Wilt u gebruikt maken van de mobiliteitsgarantie van RD-Techniek? Maak dan snel een afspraak voor een grote onderhoudsbeurt of bekijk onze occasions!

RD-Techniek_blokken-1-30
RD-Techniek_blokken-1-53
RD-Techniek_blokken-1-13