Autobedrijf RD-Techniek Leek

Gespecialiseerd autobedrijf in Leek

Heeft u een elektrische of hybride auto in Leek? Ook dan kunt u uw auto bij ons brengen. Wij geven eerlijk advies en staan altijd voor u klaar. Zoek niet verder en ga voor de beste zorg voor uw auto. Een eerlijk en gespecialiseerd autobedrijf in omgeving van Leek!

V.A.G autogarage in Leek

Van origine zijn wij gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Skoda, Seat en Audi. Met deze merken kunt u uw auto met een gerust hart bij ons brengen. Met gespecialiseerde kennis en werkplaats halen wij het beste uit uw V.A.G auto.

Service beurt voor uw auto bij een garage in Leek

Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Geen probleem. Van onderhoudsbeurten tot aan reparaties, achteraf installeren van onderdelen, AKP-keuringen en diagnoses. Onze werkplaats staat voor u klaar – ongeacht welk type of model auto u heeft. Wist u dat veel auto’s vanuit Audi garages in Groningen bij ons komen? Net zoals vanuit de Volkswagen garage in Groningen? Dit komt omdat wij persoonlijke service bieden, werken met originele onderdelen en werken met alleen de beste specialisten. Wij verzorgen en ontzorgen uw mobiliteit!

Professionele en eerlijk georiënteerde garage in Leek

Naast de onderhoudsbeurten zijn er vele andere werkzaamheden die wij uitvoeren bij onze garage rondom Leek. Denk aan:

  • SVM coderingen doorvoeren;
  • Sleutels inleren;
  • Componentbeveiliging vrijschakelen;
  • Software laden;
  • Airco onderhoud;
  • Digitaal serviceregister voor fabrieksonderhoud up-to-date houden;
  • Accessoires monteren.

Auto kopen in Leek?

Wilt u een auto kopen in Leek? Wij regelen het voor u! Regelmatig bieden wij mooie en goed onderhouden auto’s aan. Staat uw droomauto er niet tussen? Laat ons het weten, we gaan graag met u op zoek. Uw Audi, Volkswagen, Seat en Skoda in goede handen bij RD-techniek. Maak een afspraak of neem contact met ons op. We staan voor u klaar om u te helpen!

RD-Techniek_blokken-1-53
RD-Techniek_blokken-1-22