V.A.G. Specialist

RD-Techniek is een universeel autobedrijf met een specialisme in Volkswagen Audi Gruppe (V.A.G.). Rijdt u in een Volkswagen, Skoda, Seat of Audi? Door onze ruime ervaring met deze automerken kunt u alleen de allerbeste kwaliteit van ons verwachten. RD-Techniek staat voor u klaar met servicebeurten en al uw vragen over V.A.G.. U bent van harte welkom in onze werkplaats.

Wat is V.A.G.

V.A.G. is de grootste producent van personen- en vrachtauto’s in Europa en tweede ter wereld. Zij produceren voertuigen in verschillende klassen en modellen:

Volkswagen, Skoda, Seat, Audi, Bentley, Bugatti, Ducati (motoren), Lamborghini en Porsche.

Servicebeurt voor uw Volkswagen, Skoda, Seat of Audi in Groningen?

Van huis uit zijn wij gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Skoda, Seat en Audi. Wij sleutelen met plezier aan deze merken waardoor wij veel expertise hebben opgebouwd. U kunt met deze merken terecht voor onderhoudsbeurten, reparaties, APK-keuringen en diagnose. Ongeacht het type of model! Wij doen ontzettend veel Volkswagen onderhoud in Groningen.

Er is een speciaal ingerichte werkplaats aanwezig voor uw Volkswagen, Skoda, Seat of Audi in Groningen. Dit houdt in dat wij over de juiste apparatuur en tools beschikken om uw auto goed uit te lezen en te updaten.  Al het onderhoud wordt in onze werkplaats uitgevoerd. Wij keuren, onderhouden en repareren uw auto uitsluitend volgens de fabrieksvoorschriften van V.A.G.. Dit betekent ook dat wij alleen originele V.A.G. onderdelen gebruiken. Hierdoor behoudt u de fabrieksgarantie.

Heeft u dus een Audi in Groningen? Dan zit u bij ons goed. Ditzelfde geldt voor Seat, Skoda en Volkswagen onderhoud in Groningen.

 

Naast de servicebeurten kunnen wij het volgende voor uw auto betekenen:

Naast servicebeurten kunnen we het volgende aan uw auto betekenen:

  • SVM coderingen doorvoeren;
  • Sleutels inleren;
  • Componentbeveiliging vrijschakelen;
  • Software laden;
  • Digitaal serviceregister voor fabrieksonderhoud up-to-date houden;
  • Accessoires monteren.

Volkswagen in Groningen?

Wanneer u een Skoda, Seat, Volkswagen of Audi heeft in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres. Toegewijde, eerlijke professionals. Bij ons is u Skoda, Seat, Volkswagen of Audi in Groningen in goede handen. Wij geven eerlijke prijzen en werken met professionele onderdelen. U auto is bij ons in goede handen. Zoek niet verder naar een garage in Friesland!