Volkswagen Groningen

Professionele Volkswagen garage in Groningen

Gespecialiseerde en officiële Volkswagen garages in Groningen zijn er niet veel. Gelukkig rondom Groningen wel, want bij RD-techniek ben je aan het juiste adres voor onderhoud aan je Volkswagen rondom Groningen. Wij werken met eerlijke prijzen en altijd met originele onderdelen. Wij zijn specialisten, daarom richten wij ons alleen op V.A.G. en dus op Volkswagen. Ben je benieuwd wat wij te bieden hebben? Kijk dan eens op deze pagina en lees meer over onze onderhoudsdiensten. Zoek niet verder en ga voor RD-techniek; jouw professionele Volkswagen garage vlakbij Groningen!

Origineel onderhoud aan jouw Volkswagen

Wij werken uitsluitend met originele onderdelen en geven je eerlijk advies tegen scherpe prijzen. We verzorgen met liefde je algemene en periodieke onderhoudsbeurten.  Ook zijn er vele andere werkzaamheden die wij voor je kunnen doen. Denk aan:

  • Het doorvoeren van SVM coderingen;
  • Je sleutels inleren;
  • Componentbeveiliging vrijschakelen;
  • Het laden van software;
  • Airco onderhoud en reiniging;
  • Digitaal serviceregister voor fabrieksonderhoud up-to-date houden;
  • Fabrieksaccessoires monteren.

VW Groningen occasions vind je bij RD-techniek

Ben je op zoek naar een nieuwe Volkswagen? Wij denken graag met je mee. Wij bieden verschillende goed onderhouden Volkswagens aan tegen eerlijke prijzen. Staat je auto er niet tussen en kun je jouw auto nou nergens vinden? Ook dan denken wij graag met je mee. Zet bij ons een zoekopdracht uit en we gaan graag voor je aan de slag. We bieden verschillende mogelijkheden van leasen tot aankoop. Voor een professional hoef jij niet naar de Volkswagen dealer in Groningen. Ook wij zijn er voor je. De Volkswagen dealer specialisten van RD-techniek! Eerlijk, oprecht en professioneel!

Volkswagen dealer in Groningen gezocht?

Wij snappen dat er meestal gezocht wordt naar een Volkswagen dealer die zich alleen richt op Volkswagen. Maar ook wij zijn jouw originele Volkswagen dealer in Groningen en omstreken. Wij zetten de puntjes op de i en werken uitsluitend met Volkswagenonderdelen. Wij leveren ouderwetse service en doen net dat stapje extra – onze reviews liegen er niet om. Met tal van vaste klanten hebben groeien wij nog steeds dagelijks als Volkswagen dealer rondom Groningen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem eens contact op, lees meer over ons of maak een afspraak.

RD-Techniek_blokken-1-53
RD-Techniek_blokken-1-22