Professionele Audi Garage in Groningen

Op zoek naar een goed plek voor jouw Audi in Groningen? Bij RD-techniek kun je terecht voor alle Audi onderhoud. Het is belangrijk dat jouw auto goed wordt onderhouden en deze zo lang mogelijk mee gaat. Ondanks dat het de auto’s zijn met het minste onderhoud, is het superbelangrijk om jouw Audi regelmatig te checken. Bij RD-techniek zijn wij gespecialiseerd als het gaat om Audi reparaties. Jarenlange kennis en ervaring maakt dat wij vrijwel elk probleem kunnen oplossen bij jouw Audi. Neem eens contact op met de specialisten van RD-techniek.

Soorten Audi onderhoud bij jouw Audi garage rondom Groningen

Welk soort Audi onderhoud voor jouw auto geschikt is hangt af van het model en het bouwjaar. Wij snappen dat dat best lastig te bepalen kan zijn. Daarom adviseren wij jou graag over wat voor soort onderhoud jouw Audi nodig heeft.

Of je nu een grote of kleine auto hebt, bij RD-techniek zijn we gespecialiseerd in Audi onderhoud. Het onderhoud aan je Audi kan een grote beurt zijn, of bij een nieuwe Audi een kleine onderhoudsbeurt. Bij een nieuwe Audi, heb jij aan een APK vaak genoeg bij het onderhoud en checken van jouw Audi.

Audi onderhoud in Groningen voor weinig kilometers

Als je met je Audi weinig kilometers rijdt, kan een jaarlijkse beurt een goede oplossing zijn voor jou. Weinig kilometers zijn er minder dan 15.000 per jaar. Het Audi onderhoud zal dan alleen gecontroleerd worden op de belangrijkste onderdelen. Een tip van RD-techniek: combineer dit met je jaarlijkse APK-keuring. Zo heb je alle Audi onderhoud in 1 keer gehad.

Audi garage Groningen vaste invallen

Bij vaste onderhoudsintervallen ligt het onderhoudsmoment vast op een bepaald aantal kilometers. Het meest gebruikelijk voor het Audi onderhoud is dan bij 15.000 kilometer of eens per jaar. Als je de 15.000 km hebt bereikt na een half jaar, dan kom je dan voor het Audi onderhoud. Maar heb je na een jaar nog geen 15.000 km gereden, dan kom je langs voor een jaarlijkse check. Dit is afhankelijk van wat je eerder bereikt hebt. Maak je meer dan 15.000 kilometer per jaar? Wissel dan je kleine beurt af met een grote beurt.

Audi Groningen flexibele intervallen (VOI Longlife olie)

Bij VOI Audi onderhoud krijgt je Audi om de maximaal 30.000 km een interval service (Longlife olie). Daaraan zit gekoppeld op elke interval stand een aantal filter delen welke om de 30 ,60 , 90.000 km volgens fabrieksvoorschriften dienen te worden vervangen.

Vind je het lastig om te bepalen wat jouw Audi nodig heeft? Wij adviseren je graag over het onderhoud aan jouw Audi.

Audi onderhoud prijzen Noord-Nederland

Om je een beeld te geven van de prijzen van jouw Audi onderhoud hebben wij hieronder de prijzen opgesomd. Wil je meer informatie over een bepaalde onderhoudsvorm? Neem dan contact op, bij RD-techniek staan we klaar om je te adviseren en te helpen. Wij streven naar 100% zorgeloos rijplezier voor een eerlijke prijs.

Meer weten over Audi onderhoud prijzen? Lees hier meer op onze prijzenpagina.

Jouw Audi garage rondom Groningen

Bij RD-techniek zijn wij gespecialiseerd in Audi onderhoud in Groningen. Wij staan voor je klaar met jarenlange kennis en ervaring. Wij hebben direct contact met gespecialiseerde Audi dealers en leveren alleen producten van de beste kwaliteit. Originele Audi onderdelen maken dat jouw Audi minder onderhoud nodig heeft en bij officiële onderdelen weet je zeker dat deze lang meegaan. Zoek niet verder naar een professionele Audi garage in Groningen

Jouw Audi bij RD-Techniek betekent:

● Scherpe pakket prijzen speciaal voor jou (bijvoorbeeld : een distributieriem is altijd incl. montage waterpomp en geribde riem);
● Castrol motor olie en VAG originele olie voor de aandrijving met de juiste fabrieksspecificatie voor je Audi;
● Duidelijke prijsopgaves;
● Alles onder 1 dak van A-Z van totaal Audi onderhoud , APK , schade herstel (spotrepair), ruit vervanging , revisie , soft- en hardware matige aanpassingen;
● Wij maken gebruik van originele testapparatuur om een goede diagnose te kunnen stellen (interactief storing zoeken).
● In het bezit van originele benodigde speciale gereedschappen om reparaties aan je Audi goed en volgens de fabrieksnorm te kunnen uitvoeren;
● Gebruik van 100% originele VAG onderdelen en filters;
● Professioneel en eerlijk advies m.b.t eventuele aankomende kosten en de huidige staat van je Audi;
● Werken volgens fabrieksintervallen m.b.t filters, distributie riem, remvloeistof, DSG onderhoud, airco onderhoud etc.;

Een nieuwe Audi in Groningen of Friesland?

Ben jij toe aan een nieuwe Audi in Groningen bij een garage in Friesland? Wij hebben regelmatig mooie Audi occacions staan. Heb je een specifieke zoekopdracht? Dan kunnen wij deze ook voor je uitvoeren. Ook kan je via RD-techniek een Audi leasen. Zowel private als financial lease. Wil je meer weten? Neem contact op met onze specialisten van RD-techniek.

 

RD-Techniek_blokken-1-27
RD-Techniek_blokken-1-17
RD-Techniek_blokken-1-22