Autogarage Pruijs

Autoservice Pruijs is gesloten

Wanneer je deze pagina bezoekt, weet je inmiddels waarschijnlijk al wel dat Autoservice Pruijs gesloten is. Wim Pruijs, eigenaar van Autoservice Pruijs, heeft onlangs aangegeven dat zijn familiebedrijf in Groningen niet verder doorgaat. Heel erg onverwacht en vooral heel vervelend vanwege gezondheidsproblemen. Natuurlijk wil Wim Pruijs het beste voor zijn klanten en daarom zorgt hij ervoor dat de klanten bijvoorbeeld bij ons terecht kunnen. Wij bij RD-techniek automotive staan voor je klaar! Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag je vragen.

Van autogarage Pruijs naar RD-techniek

Wanneer je klant was bij Autogarage Pruijs, kom dan langs bij de werkplaats van RD-techniek. Je specialistische VAG-garage met professionele kennis over jouw Auti, Volkswagen, Seat, en Skoda. Wij verzorgen en ontzorgen graag je mobiliteit! Een warm welkom. Net als Autoservice Pruijs staat RD-techniek bekend om zijn persoonlijke en klantgerichte service. Met eerlijk en professioneel advies streven wij ernaar je mobiliteit te verzorgen en u te ontzorgen. Maak je maar geen zorgen: als je klant was bij Autogarage Pruijs, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen en wij regelen de rest voor je.

Van Pruijs naar RD-techniek Automotive

RD-techniek Automotive is je betrouwbare partner voor alles op het gebied van auto-onderhoud, reparatie en meer. Met onze geavanceerde, originele apparatuur en grondige kennis van Skoda, Volkswagen, Seat en Audi zorgen wij ervoor dat uw voertuig in topconditie is en blijft. Wij streven ten alle tijden naar maximale klanttevredenheid en transparantie, zodat je altijd weet waar je aan toe bent met eerlijk en professioneel advies. Meer weten over ons bedrijf? Lees hier meer. Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor je auto, dan zijn wij er voor je. Of je nu een nieuwe klant bent of afkomstig bent van Autogarage Pruijs, wij zijn er voor je.  Juist ook, als je niet naar Century wilt dan vangen we twee vliegen in 1 klap. Wij staan voor je klaar.

RD-Techniek_blokken-1-53
RD-Techniek_blokken-1-22