Seat onderhoud

Bij RD-techniek kun je terecht voor Seat onderhoud. Het is belangrijk dat jouw Seat goed wordt onderhouden. Bij RD-techniek zijn wij gespecialiseerd als het gaat om Seat Onderhoud. Jarenlange kennis en ervaring maakt dat wij vrijwel elk probleem kunnen oplossen. Heb jij dus onderhoud nodig aan jouw Seat? Wij staan voor je klaar. Lees hieronder meer.

Soorten Seat onderhoud

Welk soort Seat onderhoud voor jouw auto geschikt is hangt af van het model en het bouwjaar. Wij snappen dat dat best lastig te bepalen kan zijn, en daarom helpen we je een handje met deze informatie. Daarom adviseren wij jou graag in het soort Seat onderhoud dat jouw auto nodig heeft. Onderhoud aan jouw Seat auto kan een grote beurt zijn, of bij een nieuwe auto een aantal kleine onderhoudsbeurt.
We hebben verschillende soorten Seat onderhoudsbeurten die we aanraden. Dit is afhankelijk van het aantal kilometers dat je rijdt met je Seat.

Seat onderhoud voor weinig kilometers

Rij je weinig kilometers? Dan is een jaarlijkse Seat onderhoudsbeurt de oplossing. Met weinig kilometers bedoelen wij minder dan 15.000 per jaar. Het Seat onderhoud zal alleen gaan om de belangrijkste onderdelen. Een tip van RD-techniek: combineer dit met je jaarlijkse APK-keuring. Zo heb je alle Seat onderhoud in 1 keer gehad.

Seat onderhoud vaste invallen

Bij vaste onderhoudsintervallen ligt het onderhoudsmoment vast wanneer je een bepaald aantal kilometers hebt gereden. Het meest gebruikelijk voor het Seat onderhoud is dan bij 15.000 kilometer of bijvoorbeeld eens per jaar. Kom langs wanneer je de 15.000 kilometers hebt bereikt, of eens per jaar wanneer je nog geen 15.000 kilometer hebt gereden. Dit is dus afhankelijk van hoeveel je rijdt. Op deze manier is het Seat onderhoud altijd tip top in orde en gaat je auto zo lang mogelijk mee.

Seat onderhoud flexibele intervallen (VOI Longlife olie)

Bij VOI Seat onderhoud krijgt je Seat om de maximaal 30.000 km een interval service (Longlife olie). Daaraan zit gekoppeld op elke interval stand een aantal filter delen welke om de 30 ,60 , 90.000 km volgens fabrieksvoorschriften dienen te worden vervangen.

Vind je het lastig om te bepalen wat jouw Seat nodig heeft? Wij adviseren je graag over het onderhoud aan jouw Seat.

Seat onderhoud prijzen

Om je een beeld te geven van de prijzen van Seat onderhoud aan jouw auto hebben wij een prijzenpagina. Hieronder staan de kosten voor het onderhoud aan jouw Seat.

Bekijk hier de prijzen!

RD-techniek jouw specialist in Seat onderhoud

Bij RD-techniek zijn wij gespecialiseerd in Seat onderhoud. Wij helpen je graag met onze jarenlange kennis en ervaring. Wij hebben direct contact met gespecialiseerde Seat dealers en leveren alleen producten van de beste kwaliteit. Ons doel: door onze Seat onderhoud, jouw Seat zo lang mogelijk op en top mee laten draaien.

Jouw Seat onderhoud bij RD-Techniek betekent:

● Scherpe pakket prijzen speciaal voor jou (bijvoorbeeld : een distributieriem is altijd incl. montage waterpomp en geribde riem);
● Castrol motor olie en VAG originele olie voor de aandrijving met de juiste fabrieksspecificatie voor je Seat;
● Duidelijke prijsopgaves voor Seat onderhoud;
● Alles onder 1 dak van A-Z van totaal Seat onderhoud , APK , schade herstel (spotrepair), ruit vervanging , revisie , soft- en hardware matige aanpassingen;
● Wij maken gebruik van originele testapparatuur om een goede diagnose te kunnen stellen (interactief storing zoeken).
● In het bezit van originele benodigde speciale gereedschappen om reparaties aan je Seat goed en volgens de fabrieksnorm te kunnen uitvoeren;
● Gebruik van 100% originele VAG onderdelen en filters;
● Professioneel en eerlijk advies m.b.t eventuele aankomende kosten en de huidige staat van je Seat;
● Werken volgens fabrieksintervallen m.b.t filters, distributie riem, remvloeistof, DSG onderhoud, airco onderhoud etc.;

Bij RD-techniek Seat occasions

Ben jij toe aan een nieuwe Seat of wil je bijvoorbeeld je Seat inruilen tegen een nieuwe? Dat kan bij RD-techniek. Wij hebben regelmatig mooie Seat occacions staan. Heb je een specifieke zoekopdracht? Dan kunnen wij deze ook voor je uitvoeren. Ook kan je via RD-techniek een Seat auto leasen. Zowel private als financial lease. Of het nu gaat om Seat onderhoud, een nieuwe Seat of een Seat leasen. Neem eens contact op om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

seat-rd
RD-Techniek_blokken-1-27
RD-Techniek_blokken-1-22