Autogarage Roden

Je auto laten repareren en onderhouden in de buurt van Roden? Zoek dan niet verder naar een autogarage in Roden. Want bij RD-Techniek ben je aan het juiste adres voor V.A.G. onderhoud, reparaties, diagnose en meer! Gespecialiseerd en eerlijk advies van een autogarage dichtbij Roden.

Bekijk snel wat wij kunnen betekenen voor je Volkswagen, Audi, Seat en Škoda.

Gespecialiseerde autogarage Roden

Gespecialiseerde autogarages in Roden zijn er niet zoveel. Bij RD-techniek hebben wij gekozen om ons te specialiseren in de merken: Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Wij zijn specialisten in ons werk, en specialiseren ons daarom op een bepaalde doelgroep. Wil je dus één van de beste autogarages in Roden specifiek voor deze merken? Neem dan eens contact op met RD-techniek.

V.A.G. onderhoud autogarage Roden

Bij RD-techniek heb je een totaalpakket aan onderhoud en reparaties, apk-keuringen, aircoservice, originele onderdelen, naderhand inbouw van accessoires, revisie en pechhulp. Alles met luxe originele onderdelen en natuurlijk eerlijk en professioneel advies.
RD-Techniek biedt vakbekwaam onderhoud volgens bijpassende fabriek schema's V.O.I. - of normaal volgens vaste kilometer intervallen. Bij ons krijg je eerlijk advies over kilometers en rijgedrag.

Meer weten over onze werkplaatsdiensten? Klik hier

Occasions autogarage Roden

Op zoek naar een nieuwe auto bij een gespecialiseerde autogarage in Roden? Bij RD-techniek bieden hebben wij een mooi assortiment aan occasions staan. Bekijk ons assortiment hier of neem eens contact op en we kunnen een gerichte zoekopdracht voor je uitvoeren. Wij staan voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij de perfecte nieuwe auto voor jou!

Inruilen en leasen autogarage Roden

Eerlijk inruilen en leasen bij een autogarage Roden? Dat kan bij RD-techniek. Je kan bij ons naast verkoop van nieuw en jong gebruikte auto's, terecht voor een totaalpakket aan onderhoud en reparaties, apk-keuringen, aircoservice, onderdelen, naderhand inbouw van accessoires, revisie en pechhulp. Dit alles tegen marktconforme prijzen en originele onderdelen.
Wij streven naar een goede prijs-kwaliteitverhouding en gaan voor een fijne relatie met onze klanten. Waarbij de klant een uitstekende service van ons mag verwachten en wij graag uw mobiliteit verzorgen en ontzorgen. Bij RD-techniek staan we klaar voor jou! Zoek niet langer naar een autogarage Roden.

Interesse om een auto te leasen in Roden? Vraag een offerte aan!

RD-Techniek_blokken-1-53
RD-Techniek_blokken-1-22