Autobedrijf Marum

Autobedrijf RD-Techniek Marum

Bij RD-Techniek, uw betrouwbare autobedrijf in Marum, bent u aan het juiste adres voor APK-keuringen, onderhoudsbeurten, reparaties en meer. Wij plannen graag een werkplaatsafspraak met u en bespreken vooraf uw wensen, problemen en onderhoudsverleden om zo de beste service voor uw personen- of bedrijfswagen te garanderen.

Ben je op zoek naar een autobedrijf in Marum? Wij zijn je specialist als het gaat om Skoda, Seat, Volkswagen en Audi. Een gerenommeerde garage met jarenlange kennis van het vak. Transparante en eerlijke prijzen met professioneel advies en originele onderdelen. Heeft u een auto in Marum en omgeving? Dan is die bij ons in goede handen. Benieuwd naar de diensten van ons autobedrijf rondom Marum? Neem eens contact op naar de mogelijkheden of bekijk onze werkplaats services eens. Bij ons autobedrijf rondom Marum is uw auto in goede handen. Wij ontzorgen en verzorgen uw mobiliteit.

Na meer dan 12,5 jaar ervaring als monteur en verkoper bij een dealerbedrijf, heeft Raymon Diepstra RD-Techniek opgericht. Ons doel is om op dealerniveau jong gebruikte auto’s te onderhouden, complexe storingen te diagnosticeren en te verkopen.

V.A.G autogarage rondom Marum

RD-techniek is een autogarage rondom Marum. Veel inwoners van Marum komen hun auto brengen naar onze garage in Grootegast. Waarom? Dankzij onze jarenlange ervaring in Audi, Skoda, Seat en Volkswagen. Door onze jarenlange expertise hebben wij veel vertrouwen opgebouwd als autogarage rondom Marum. Wij zijn eerlijk, transparant en precies. Één ding is zeker: uw auto is in handen van een specialist bij RD-techniek! Een originele V.A.G. autogarage in Marum en omgeving.

RD-techniek is uw garage in Marum!

Wanneer je een Volkswagen, Seat, Skoda of Audi hebt zit je bij ons goed. Om je auto in topconditie te houden is het belangrijk dat er met regelmaat onderhoud wordt uitgevoerd, dat doen wij graag voor je. Of het nu gaat om een servicebeurt, achteraf monteren van fabrieksopties, het inbouwen van accessoires of specialistisch onderhoud, wij regelen het voor je. RD-techniek is uw garage in Marum om uw auto met een fijn gevoel heen te brengen.

  • APK-keuringen: Zorg dat je auto veilig de weg op kan.
  • Onderhoudsbeurten: Regelmatig onderhoud om problemen te voorkomen.
  • Reparaties: Van kleine reparaties tot complexe technische storingen.
  • Diagnostiek: Specialistische apparatuur voor nauwkeurige foutdiagnose.
  • Verkoop: Jong gebruikte auto’s van hoge kwaliteit.

Onderhoudsplan: wel zo handig!

Onderhoud aan je auto kan kostbaar zijn. Daarom biedt RD-Techniek een onderhoudsplan waarmee u een vast bedrag per maand betaalt, gebaseerd op de leeftijd, staat en kilometerstand van uw auto. Dit abonnement loopt twee jaar en zorgt ervoor dat u financieel voorbereid bent op alle onderhoudsbehoeften van je auto. Superhandig!

 

Op zoek naar een nieuwe auto in Marum?

Ook dan staan wij bij RD-techniek voor je klaar. Bekijk deze pagina eens om te zien of er wat voor je tussenzit. Staat je toekomstige droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij voeren ook zoekopdrachten voor je uit. Samen vinden we jouw droomauto! Wist je dat we ook de mogelijkheid tot leasen aanbieden? Bij RD-techniek bieden we tal van mogelijkheden aan om je jouw mobiliteit te verzorgen en te ontzorgen! Maak hier alvast een afspraak.

Review:

Raymond heeft verstand van zaken en komt afspraken na. Hanteert niet de torenhoge prijzen van de VAG-dealers. Is duidelijk en adviseert wat je het beste kan doen om je auto in topconditie te houden.

Ben al vijf jaar klant bij RD-Techniek, omdat je hier persoonlijke aandacht krijgt.”


RD-Techniek_blokken-1-53

RD-Techniek_blokken-1-22